RSS

Hejdå, Elvis

16 Jun

Jag är i städtagen, och eftersom jag är världens lataste människa har jag massor av lådor sedan jag flyttade hemifrån att packa upp. Det var alltså sex månader sedan jag flyttade hemifrån andra gången, och det fanns en hel del lådor från första gången jag flyttade att ta itu med.

Men sånt är kul. Packa upp saker om man har plats att ställa dem är roligt. Längst ner i alla lådor brukar man ju hitta grejer man inte kom ihåg att man hade. Som Elvis-prylar till exempel.

Jag var ett stort fan när jag var liten. Och när jag var äldre också, och en jul fick jag en väggklocka med Elvis av mamma och pappa, som jag aldrig packade upp, eftersom jag inte hade någon egen vägg att sätta den på. Så den hamnade längst ner i en äppellåda, med papper och grejer på den. Idag packade jag upp den lådan för första gången på sex år, och klockan hade spruckit.

Det var jätteledsamt. Verkligen. Men så kom jag på att jag inte är ett stort fan längre. Min femton år långa fascination är slut. Jag saknar den lite, precis som jag saknar klockan jag aldrig använde. Klockan får därför motsvara hela min Elvisperiod, och hamnar i soporna.

Det känns ganska befriande. Även om jag har kvar dricksglasen, kortleken, tavlan, kudden, cd-skivorna och allt annat…

Annonser
 
Lämna en kommentar

Publicerat av på juni 16, 2010 i Dag för dag

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: