RSS

Midsommar… typ

26 Jun

Det var visst midsommar igår. Eller det är väl rent tekniskt fortfarande midsommar, men jag märkte inget igår. Inte egentligen.

Jag började min dag med att betala räkningar för tretton tusen. Min diskmaskin var medräknad i där, så hade jag inte köpt den hade jag haft väldigt mycket pengar över den här månaden. Som det är blev det precis lagom att leva på, köpa skor och åka till liseberg.

Sen var klockan plötsligt ett. Jag gick ut med Becca på förmiddagen och följde med henne hem medans hon åt, för sen skulle hon med mig hem och se på Röda Räddaren. Tiden gick väldigt fort medan hon tuggade, och klockan var completely out of the blue tio över ett. Då kom far min och skulle koppla in diskmaskinen, vilket tog två timmar.

Då borde ju klockan varit tre när han var klar, men helt plötsligt, igen, var hon fem och jag gick hem till mamma och pappa för att grilla med syskonoch gullungar. Och så hoppade klockan fram IGEN, och påstod att hon var åtta, så jag gick hem. Sen blev det kvällen, och det enda jag gjorde på hela dagen var: Betala räkningar, Gå en kort promenad, se när pappa blötte ner mitt golv, grilla och sen var dagen slut.

Sånt gillar inte jag, så jag åste nog planera mina semesterdagar lite bättre till veckan, så jag får ut något av dem.

Bara elva arbetstimmar kvar, fördelat på idag och imorgon. och det ska bli så otroligt skönt att få semester så jag har inte ord för det.

Annonser
 
Lämna en kommentar

Publicerat av på juni 26, 2010 i Dag för dag

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: