RSS

Sista semesterveckan

15 Jul

Nu är jag inne på mina sista semesterdagar, vilket känns pissigt.

I måndags var jag med kompisgänget till Smögen, vilket var en av de roligaste resor jag gjort sedan jag fyllde tio, helt allvarligt. Förste kartläsare (undertecknad) ledde oss fel några gånger, men inte värre än att vi blev några minuter senare än vi annars skulle varit.

Dramatik ock kalabalik på klipporna blev det sekunden efter att vi klättrat långt ut på något ställe vi inte kunde namnet på, när några (läckra) killar bestämde sig för att bada på fel ställe, och en av dem ramlade och slog huvudet i. Superhjältar som vi är, spenderade vi en och en halv timma på att ringa SOS, leta någon som visste var vi var, passa ett civily polispars barn, och bita naglar tills ambulans, kustbevakning och sjöräddningen kom och tog med sig stackarn till sjukhus.

När allt var över, drog vi till bryggan istället, lyckades toaletta allihop gratis, köpte mjukglass och hittade sen en badplats där vi var hela kvällen. Toalettade allihop på en femma efter det (så totalt kostade toalettbesöken fem kronor i stället för femtio), och for hemåt.

Och sen blev det storm två minuter efter att jag kom innanför dörren. Stackars resten av tjejerna som fick köra de sex milen hem till Arvika också.

Walk of Life blev vår themesong, och det blir nog en liknande resa nästa år också. Förhoppningsvis. Fast då ska vi stanna i Grebbestad och åka Tuffe Victor.

Annonser
 
Lämna en kommentar

Publicerat av på juli 15, 2010 i Dag för dag

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: