RSS

Roswell säsong två och tre

22 Feb

Jag visste det!

Haha in your face min kompis från högstadiet som inte trodde mig och bara sa att jag var dum, bara för att du inte hade någon fantasi!

Säsong två börjar ganska bra, med en annan ras aliens som är ute efter the Pod Squad, och man får veta massor om deras liv på deras gamla planet. Sen stannar spänningen upp genom att de försöker göra serien mer sci-fi och mindre highschooldrama, men det är inte riktigt det jag tittar på serien för. En bra förklaring till hur de faktiskt lyckades blanda alien och människodna, men det är allt.

Och sen. Jag har hört kommentarerna, och tydligen var det så att regissören/manusförfattaren (?) var med i en bilolycka när han var ung och en av hans vänner dog. Så när de gör sig av med Colin Hanks karaktär, så blir det en jättegrej av det, väldigt verkligt, och det låter liksom färga handlingen hela resten av säsongen.

Tess blir med barn, Max’s barn, och det är precis då jag upptäckt vad tredje säsongen kommer bekräfta för mig.

De sitter och pratar om framtiden och Tess får höra att Max egentligen inte har några planer på att återvända till Antar, deras planet, och – DET ÄR FÖRST DÅ HON BLIR SJUK OCH DE MÅSTE ÅTERVÄNDA FÖR ATT DERAS LILLA BEBIS INTE SKA DÖ. Och hon fejkar ju naturligtvis, men det får vi inte veta då. För det är ju Tess som dödade Alex.

Säsongen slutar, och nästa säsong börjar, som jag bara sett mycket litet av innan jag nu äntligen har den i min samling i världens snyggaste samlingsbox.

Jag är så glad. Den är så bra. Och Max och Isabels pappa börjar misstänka att det är något underligt med sina adoptivbarn och – tro det eller ej – får lite av den roll som Valenti hade i första säsongen. Åh jag njuter, jag njuter, jag njuter.

Det blir riktigt spännande mot, ja inte precis slutet av säsongen, men säg näst sista skivan, en spänning jag inte trodde att den här serien var kapabel till. Det gick så långt, att jag pausade bara för att springa till köket och hämta något att dricka, annars brukar jag gå ut med soporna till och med medan jag tittar. Inget ögonblick gick att missa.

Och sen slutar säsongen, och därmed serien, efter att bli nerlagd IGEN, och det mesta knyts ihop och det blir ett riktigt bra och allvarligt slut.

… jag tror jag börjar om och tittar snart igen…

Annonser
 
Lämna en kommentar

Publicerat av på februari 22, 2012 i Film

 

Etiketter:

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: