RSS

Det går sakta framåt

15 Dec

Min planering sprack ganska tidigt i veckan. Det var tänkt att nästan hela denna vecka skulle gå åt till språkbearbetning och att kontrollera sidhänvisningar etc. Men jag är inte där ännu. Jag sitter fortfarande och finslipar på min text. Nästan bara slutdiskussionen kvar nu att slipa färdigt, och sedan ett par småsaker, som att komma på en bra avslutning på ett visst avsnitt.

Ramen var 25 sidor plus/minus 5. Min uppsats blir antagligen 27 sidor, så det är jag faktiskt ganska nöjd med.

Nu, när lite tid förflutit, och jag fått fundera över allting flera gånger, känns det bra. Jag tror att jag faktiskt åstadkommit dels en bra analys utifrån de perspektiv jag valt, samt gjort någon sorts slutsats i ett större sammanhang, argumenterat för att de analysverktyg jag valt är relevanta och användbara. För första gången känns det som om det kanske kanske kanske skulle kunna bli ett VG på det här, vilket jag vill ha eftersom jag så småningom tänkt doktorera, och det vore inte särskilt lovande om jag då bara fick G på min kandidatuppsats.

Snart blir det kalas, och då får jag en paus. Jag har 8 timmar och 45 minuter kvar att arbeta, enligt min planering. Men det är långt kvar till den sjuttonde. Två dagar i alla fall. Så det är väl egentligen bra att jag är hos mamma utan filmer och mitt nya Zelda och att lillasystern jobbar, så det blir något gjort.

 
Lämna en kommentar

Publicerat av på december 15, 2012 i Litteraturvetenskap

 

Etiketter:

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: