RSS

komigenkomigenkomigenkomigen…

21 Dec

Jag sitter och uppdaterar sidan på its, vår lärplattform, var femte minut. Jag väntar på att min handledare ska skicka tillbaka min uppsats med kommentarer, så jag vet vad jag måste ta med mig hem över helgen om jag vill kunna bli färdig så snabbt det bara går.

Jag väntar också på att pappa ska höra av sig och säga att han åker hemifrån, så jag kan börja packa och så. Han var tvungen att jobba några timmar först innan han kommer. Och nej, jag är inte min storebror. Jag har inte bett honom komma och hämta mig i Karlstad trots att det går bussar, utan han ska köpa några sista julklappar och jag passar därför på att åka med hem.

Imorgon ska det passas barn, Isac, Emelie, Martin och förhoppningsvis också Lea, om mamma pratat med hennes mamma något mer. Det var längesedan jag var med henne någon längre stund. Och så ska det bakas, men jag gör nog degen ikväll. Det blir schackrutor, för det hör julen till för mig. Det blir nog inget julgodis däremot. Vill ha min syster med om det ska göras julgodis, och hon jobbar. Det är skitkonstigt. Hon jobbar, inte jag. Det är jag som sitter och väntar på att HON kommer hem, och inte tvärtom. Om jag inte alltid hade så mycket att göra ändå, är det nästan att jag hade känt mig patetisk.

Och på Zelda, som jag nu måste lämna hemma i nästan en vecka, är jag framme vid Arbiter’s Ground. Hinner inte med hela den innan jag ska åka, så jag har klokt nog valt att inte ens börja på den. Det får bli när jag kommer tillbaka.

 
Lämna en kommentar

Publicerat av på december 21, 2012 i Dag för dag, Litteraturvetenskap, Spel

 

Etiketter: ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: