RSS

Nu är det nytt år. Vad hände med dagen då?

01 Jan

Var som bekant i Arvika igår. Det blev en helt godkänd kväll med mat, dricka och TP och en massa prat. Vi var på torget vid midnatt och såg på fyrverkerierna innan vi gick och sa hej till vår fd skolkamrat som var hemma från England.

Jag tror att när lamporna släcktes överallt så var väl klockan ganska precis sex på morgonen. Inget problem vanligtvis, men jag skulle med ett tåg tjugo i tio, så det blev inte mycket sömn. Tåget var i alla fall i tid, tack och lov, men när jag kom fram till torget så kom jag ihåg varför jag hatar att åka buss på söndagar. Linjer 1,2 &3, som alla tar mig hem till kronoparken, går nämligen alla tre inom loppet på fem minuter, och missar man dem, ja då får man vänta i en halvtimme. Så det var ungefär så lång väntetid jag hade. Men istället hoppade jag på fyran, åkte den till nästan slutstationen, och gick därifrån. Kom antagligen hem samtidigt som om jag väntat på torget, men fick mig en morgonpromenad på köpet. Sen tittade jag en halvtimma på Gudfadern II, innan jag somnade på soffan och sov till fem. Hur jag ska somna ikväll det vet jag inte.

Dessutom missade jag Ivanhoe, eftersom jag sov. Så nu måste jag antagligen köpa den, om jag inte orkar vänta tills nästa år. Men jag kommer väl missa den då också antagligen…

Kanske kanske kanske dags att plugga.

Annonser
 
Lämna en kommentar

Publicerat av på januari 1, 2013 i Dag för dag

 

Etiketter: , , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: